OntwikkEllen

Insights training

Ben je benieuwd naar de Insights training? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Steeds meer onderzoek naar teameffectiviteit wijst uit dat de waarde van communicatie en contactmomenten tussen teamleden onderling hoger is dan die van vaardigheden en kennis. Insights Discovery is een instrument waarmee je die communicatie kunt verbeteren. Als we van alle teamleden een Insights Discovery profiel hebben dan kan ik een teamwiel maken. Tijdens de workshop maken we een LIVE teamwiel op een grote vloermat. Met elkaar kunnen we de krachten en valkuilen van het team onderzoeken.

Waar wordt jouw blik door gekleurd? Waar ben je van nature nou echt goed in? Door goed gebruik te maken van die natuurlijke talenten ontstaat meer plezier en meer flow in het team. Bovendien leidt dit tot meer samenwerking door het inzicht dat een collega bepaalde taken, die jou veel energie kosten, kan overnemen en andersom. Bij projectteams kan je met de verdeling van rollen ook je voordeel doen met deze inzichten.

Insights training

Welke taken vind jij het leukste om uit te voeren? Wat zijn jouw valkuilen en sterkten? Wat voor bedrijfscultuur vind jij het prettigst en welke functie past het beste bij jou? Dit zijn vragen die kunnen worden beantwoord door middel van een Insights Discovery test. De Insights training geeft een genuanceerd beeld van jezelf en je collega’s. Ieder mens is uniek, dit gegeven staat centraal bij Insights Discovery. Creëer een gezamenlijke taal om communicatie en interactie binnen een team of organisatie te verbeteren. Bij cultuurverandering binnen een organisatie is een gezamenlijke taal van levensbelang; willen we allemaal hetzelfde?

Wil je meer informatie met betrekking tot onder andere de Insights Discovery test of de praktische invulling? Neem vrijblijvend contact met mij op. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Insights training

Overige informatie

Meer informatie over Ellen de Jong.