top of page

 DIENSTEN

Samen nemen we de behoeften en/of problemen binnen jouw organisatie door

zodat elke dienst op maat gemaakt is voor jouw team.

OntwikkEllen is Insights Discovery expert met

een brede ervaring in allerlei soorten organisaties.

Bekijk hieronder alle diensten:

Colleagues Working Together
Teamtrajecten op basis van Insights Discovery

“Samenwerken, inspiratie en verbinding. Hoe haal je meer uit je team en voeren jouw medewerkers het goede gesprek?

Virtual Team Meeting

ONLINE WORKSHOP

Met Discovery Insights krijg je meer inzicht in elkaars talenten en verschillen. De professioneel vormgegeven interactieve online workshop biedt een zeer goed alternatief voor de workshop waarin we fysiek bij elkaar komen. 

ORGANISATIE
OPSTELLINGEN

Met behulp van opstellingen kan je o.a. patronen zichtbaar maken en/of  onderstromen. Bij de familieopstellingen kan iemand een vraag onderzoeken die te maken heeft met zijn of haar familierelaties of persoonlijke thema’s waar diegene regelmatig mee wordt geconfronteerd. 

 

Maar deze manier van werken is ook zeer succesvol bij het onderzoeken van bedrijfsmatige vragen.

Ontwikkellen organisatie opstellin.png
Image by Rémi Walle
TeamConnect
makes the invisible visible

TeamConnect is een krachtige online tool die jou in korte tijd diepgaand en trefzeker inzicht geeltin de bewuste factoren die een team succesvol en effectief maken. Zonder poespas direct toepasbaar. TeamConnect maakt de essentie van je team, inclusief de blinde vlekken, vlot, liefdevol en oordeelroos inzichtelijk. Het unieke van de Tool is dat TeamConnect zich richt op het geheel van een team in plaats van op de delen; de leden van het team. En het laat je vooral ook zien waar ongebruikt potentieel, dat wat nog meer mogelijk is, voor het oprapen ligt. En uiteraard ook hoe je hiermee aan de slag kunt. Dit geeft naast inzicht ook uitzicht

INDIVIDUELE COACHING

Werk kan energie kosten of juist energie geven. Hoe zorg je ervoor dat je persoonlijk blijft groeien en alles uit je werk haalt om je doelen te bereiken? 

De individuele coachingssessies zijn gericht op individueën die willen groeien, binnen verschillende lagen van elk bedrijf.

New Growth
Spiral-Dynamics-Model-EN-72dpi.png
SPIRAL DYNAMICS INTeGRAl

Spiral Dynamics Integral (SDi) is een theoretisch en pragmatisch model dat inzicht geeft in menselijke ontwikkeling en veranderprocessen.

Mensen veranderen en daardoor verandert ook jouw organisatie. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek over een van mijn diensten? Neem contact op zodat we samen kunnen kijken welke dienst(en) het beste passen bij jouw wensen!

bottom of page